Despre noi


          Numele "GEPA" provine din primele doua litere ale numelui si prenumelui domnului George Padure (biografie ), fondatorul companiei GEPA .

          Infiintata pentru prima data in 1987, la Anvers (Belgia), GEPA ajunge in primele 10.000 de firme in Topul companiilor belgiene (Top Trends), dupa numai un an de activitate de export sustinuta pe pietele europene. Principala relatie de export era piata Greciei, tara inca neintrata la acel moment in Comunitatea Europeana iar produsele erau aparatura electrica si electronica.

          Dupa anul 1989, s-a luat decizia extinderii activitatii prin infiintarea in Romania a societatii Gepa Electro Center , unul dintre primele magazine la standarde occidentale. Datorita concurentei incorecte practicate de majoritatea agentilor pe piata produselor electronice, conducerea magazinului, dind dovada de flexibilitate, hotaraste schimbarea profilului, odata cu schimbarea numelui (Gepa-Center) , trecind la activitati desfasurate pe piata imobiliara.

          In acelasi timp, este creata noua societate Gepa Decor , preocupata de distributia in Romania de mobilier tapitat si accesorii din metal si sticla. Printr-o activitate sustinuta de profesionalism, aceasta devine una din importantele firme pe piata romaneasca, distribuind produse la peste 70 de magazine. Cu timpul, gama de produse devine tot mai mare, Gepa Décor, intrind si in piata traditionala a mobilei, devenind distribuitor exclusiv atit pentru mobilier importat din Franta, Grecia, Germania, Olanda, Italia cit si pentru cel fabricat in Romania.

          Totodata, sunt deschise doua noi magazine pentru reprezentare, prin infiintarea firmelor GEPA s.a. (in subscriptie publica) si Mobila-Gepa srl.

          In ciuda dificultatilor inerente, tipice pentru perioada dura de tranzitie prin care a trecut Romania, grupul de firme GEPA a dat dovada constanta de ceea ce se numeste "afacere corecta si cinstita", deviza urmata de acesta fiind "Un pic mai bine pentru dvs.!"

Home :: Despre noi :: Gepa in presa :: Conditii vanzare :: Gepa in orasul tau :: Contact

(c) 2004 Gepa Decor s.r.l. - Toate drepturile rezervate.